Hjertelig velkommen til sognepræst Kirsten Haaber

Imens Anne Marie Nande Kraft er på 3 måneders studieorlov er vi så heldige, at vi har fået Kirsten Haaber som sognepræstevikar hos os. Kirsten går i Anne Maries sted og overtager gudstjenester, dåb, konfirmander og menighedsrådsmøder. Glæd dig til at møde Kirsten i alle vores kirker.

Her får du en præsentation af Kirsten:

Jeg hedder Kirsten Haaber, og er 62 år. Jeg er opvokset i Thy, og har boet her det meste af mit liv med undtagelse af de år, hvor jeg var under uddannelse. Jeg er uddannet cand.mus.ter (musikterapeut) og psykoterapeut. Desuden har jeg en diplomuddannelse og en master i Clinical Palliation (MCP). I 1996 blev jeg ansat i Kræftens Bekæmpelse som rådgiver for Thy og Mors, og i den forbindelse oprettede jeg sorggrupper for børn og unge. I 1998 blev jeg ansat som psykoterapeut i Det Palliative Team (DPT) på Nykøbing Mors Sygehus, som senere flyttede til Thisted Sygehus. Mit arbejde i Teamet har hovedsageligt bestået i udformning af organisation og struktur for DPT og samtaler med både børn, unge og voksne i forbindelse med alvorlig sygdom og død og opfølgning efter dødsfald.

I maj 2017 bestod jeg Kirkeministeriets foreskrevne teologiske prøve med tilladelse til at søge embede i folkekirken. Siden ordinationen i august 2017 har jeg fungeret som vikar i forskellige sogne i Aalborg Stift, hvilket har været både spændende, udfordrende og givende. Jeg har været vikar på Hospice i Aalborg, konstitueret sogne- og sygehuspræst i Sennels og på Thisted sygehus og senest i Vester og Agger sogne.

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg fik muligheden for at blive præst, og glæder mig dagligt over arbejdet.

Nu glæder jeg mig særligt til arbejdet og samarbejdet i femstjernepastoratet.

Med venlige hilsner
sognepræst Kirsten Haaber

Jeg kan kontaktes på mail: khb@km.dk Telefon: 20 46 83 47