Babysalmesang 2021

Torsdage kl. 10.00-10.30

Hold 1: 9/9 – 16/9 – 23/9 – 30/9
Det foregår i Hundborg Sognehus

Hold 2: 7/10 – 14/10 – 28/10 – 4/11
Det foregår i Vester Vandet Kirke

Hver forælder med baby sidder på en madras på gulvet – med 2 meters afstand til de næste. Udover en navnesang synger vi (kendte) vers fra salmebogen, som vi lærer udenad, mens vi viser fagter til baby. Vi bevæger os nu og da rundt, mens vi synger, og lærer dermed nogle lette dansetrin med baby på armen. Der benyttes bl.a. farverige chiffon-tørklæder og små rasle-æg som rekvisitter. Til sidst vugges hvert barn i et lagen, mens vi synger en sovesang. Seancen tager ca. en halv time. Derefter er der en forfriskning samt mulighed for en snak forældrene imellem.

(Babysalmesang er kun for babyer, der ikke har nået det aktive kravlestadie).

Ring/send SMS til mig på mobil 25 84 67 29.
Antal babyer på holdene aftales ift. evt. restriktioner.

Vel mødt!

Venlige hilsner
Anna Ploug Isaksen,
organist i 5-Stjerne Pastoratet