Julekoncert i Hundborg Kirke

Tirsdag d. 7. december kl. 19
Thisted Kirkes Drenge-mandskor »synger julen ind«

Programmet omfatter julemusik på såvel dansk som engelsk – kendte som mindre kendte salmer og sange.

Alle er velkomne! Fri entré.

Hundborg og Jannerup Menighedsråd


Thisted Kirkes Drenge-Mandskor har eksisteret siden 1982 og er kendt som et af Danmarks bedste
drenge-mandskor – såvel herhjemme som i udlandet. Udover at medvirke året rundt ved højmesser/med koncerter i Thisted kirke, virker koret med 25-30 koncerter årligt i ind- og udland. Det har optrådt i såvel Europa, Australien, USA (2017), som England (2019).

Herhjemme virker sangerne med 2-4 årlige koncerter med Aalborg Symfoniorkester. Udover at optræde i radio og i fjernsyn – samarbejder Thisted Drenge-Mandskor endvidere med Prinsens Musikkorps.

Korets leder siden 2015 er organist og kantor Niels Granvig. I oktober 2015 blev han ansat som organist og kantor ved Thisted kirke, hvor han siden har ledet kirkens drengemandskor. Ved siden at sit arbejde ved Thisted kirke er han bl.a. kunstnerisk leder ved Thy Sangskole. I 2018 modtog Thisted Kirkes Drenge-Mandskor og Niels Granvig Thisted Kommunes Kulturpris som
symbol på korets store kulturelle og musikalske betydning for Thisted, for regionen samt ikke mindst for Niels Granvigs målrettede elitearbejde med drengene.

Hundborg & Jannerups menighedsråd glæder sig til at ”julen synges ind” af et så dygtigt og eftertragtet kor som Thisted Kirkes Drenge-Mandskor – og byder hermed alle, der har mulighed for at deltage ved denne aftens koncert, velkomne.