Babysalmesang 2022

Næste datoer:
21/4, 28/4, 22/5, 12/5 og 23/5

Torsdage kl. 10.00-10.30

Til babysalmesang har du som forælder fuld opmærksomhed på din baby. Du sidder på en madras med din baby foran dig. Sammen synger vi første vers fra flere forskellige kendte salmer, mens vi nu og da gør brug af fagter.

Udover at hjælpe dig til bedre at kunne huske teksten, ja, så bevirker fagterne, du/jeg viser, også øjenkontakt med din baby. Vi tager også indimellem et par lette dansetrin med baby på armen, mens vi synger.

Vi slutter af med at vugge babyerne i lagner til en vuggesang. Til sidst bydes der på en lille juice, mens I indbyrdes har en lille snak. Der gøres brug af forskellige rekvisitter til sangene som fx rasleæg og farvede chiffontørklæder.

Jeg ledsager undervejs sangen med små instrumenter – så som zymbler, xylofon, vindklokke, og en lille kalimba, som tilsammen skaber en smuk lydkulisse. Forældre, der har deltaget tidligere, har givet udtryk for, at deres baby har nydt at have denne stille stund med sang og fuld opmærksomhed.

Til oplysning deltog jeg i 2020 i et kursus i babysalmesang ved sangpædagog Lise Nees. Interesserede kan kontakte mig med en SMS på tlf. 25 84 67 29.

Der kan være op til 6-7 babyer på holdet.

(Babysalmesang er kun for babyer, der ikke har nået det aktive kravlestadie).

Vel mødt!

Venlige hilsner
Anna Ploug Isaksen,
organist i 5-Stjerne Pastoratet