Palmesøndag 2016

Hvad fejrer vi? At Jesus åbenbarer sig som kongen over alle konger! Det gør han ved at opfylde en ældgammel konge-profeti. Den forudsiger, at kongernes konge holder indtog på et ganske “ukongeligt” ridedyr. På det mest folkenære arbejds- og ridedyr, man kan forestille sig – et æsel! Jesus opfylder denne ældgamle profeti. Og folk hylder ham med palmegrene!

Hvor fejrer vi? Denne gang i Vorupør! Langt over 100 børn og kirkegængere strømmede til. Allerede foran kirken blev de hilst velkommen af et levende æsel!

Glæden kendte ingen grænser! Alle drenge og piger var sååå glade for Ella! Sådan kaldte vi det lille søde dyr med den lange brune pels, der hurtigt blev alles kæledægge! Og ikke kun børnene glædede sig og fodrede Ella med hø og gulerødder! Også de voksne hilste smilende på Ella.

At den sande konge og Vorupør Kirke viser sig sammen med et æsel, er allerede en vigtig del af evangeliets budskab! Med det vil Vorherre sige, at han er en af os! Og at han vil komme til os alle!

Og så hørte vi musik af verdens berømteste protestantiske komponist – Johann Sebastian Bach. Kunstnere fra vores 5-stjerne-pastorat spillede herlige fløjtesonater.

Og i forreste række stod vores 5-stjerne-kirkers kække konfirmander og mini’er. De sagde bønner, trosbekendelse, tekster, prædiken og assisterede ved altergang.

Og så havde de selv valgt menu’en. Den bød på saft, sodavand, pizza og glaserede æsel-småkager!!!